Vacature accountmanager

WELKE LEOXX VLOEROPLOSSING BIED JIJ DE ARCHITECT VOOR EEN SOUNDPROOF POPTEMPEL?

LEOXX is een eigenzinnige organisatie gespecialiseerd in projectvloeren. Daar komt heel wat meer bij kijken dan alleen wat mooi is. Zoals de akoestiek van een ruimte of de logistiek rond de oplevering. Wij adviseren architecten en interieurontwerpers en zijn dus op de hoogte van de laatste trends, zowel qua vloeren en interieurs als qua maatschappelijke ontwikkelingen. Inzicht, service en begeleiding zijn vanzelfsprekend part of the deal bij LEOXX. FEEL FREE TO JOIN OUR TEAM.

Je nieuwe job: Accountmanager met gevoel voor design. Je bezoekt in de Randstad (interieur)architecten, projectinrichters en eindgebruikers en brengt onze toonaangevende vloerencollectie onder de aandacht. Hiervoor kun je goed schakelen tussen design en functionele toepasbaarheid. Je werkt nauw samen met je collega-accountmanagers en inside sales medewerkers. 

Jouw verantwoordelijkheden:

  • je verstevigt bestaande relaties en bouwt die uit;
  • je signaleert nieuwe kansen en overtuigt nieuwe prospects;
  • je zet projectaanvragen succesvol om naar opdrachten;
  • je houdt projecten bij in ons CRM.

Waarom jij dat zo goed kan: Je hebt passie voor design en interieur. Je kent de wereld van (interieur)architecten en staat daarin bekend als iemand die kan meedenken. Over design dus, maar net zo makkelijk over functionele toepasbaarheid en het creëren van een optimale binnenomgeving. En over welke vloerencombinatie het beste past bij dat éne project. Eigenlijk verkoop je geen vloeren, maar concepten. Mensen worden enthousiast van jou. Je bent dienstverlenend en je overtuigt.

Jouw profiel:

  • je denkt en werkt op HBO-niveau;
  • je bent 3 tot 7 jaar aantoonbaar succesvol in B2B sales;
  • je hebt laten zien dat je kunt bouwen aan nieuwe relaties en netwerken;
  • je hebt een relevant netwerk in de Randstad (accent op Midden-Nederland en Noord-Holland);
  • je bent een resultaatgerichte teamplayer.

Waarom wij goed zijn voor jou: Op basis van je ervaring en leeftijd bieden we je een marktconform salaris met een variabele beloning bij sales on target en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, een mobiele telefoon en een iPad.

Echt iets voor jou? Stuur dan uiterlijk 15 november je cv & motivatie naar inspiratie@leoxx.nl. Heb je nog vragen? Daar weet Marc Treu wel antwoord op. Mail: marc@leoxx.nl of bel: 06 460 809 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Feel free to share

Vacature_Accountmanager

Feel free to contact

Feel Free
to contact

X
Vacatureformulier

Is deze functie echt iets voor jou? Solliciteer!