Vacature Inside sales medewerker

LEOXX is een eigenzinnige organisatie gespecialiseerd in projectvloeren, dus voor bedrijven, zorginstellingen en andere intensief gebruikte gebouwen. Daar komt heel wat meer bij kijken dan alleen wat mooi is. Zoals de akoestiek van een ruimte of de logistiek rond de oplevering. Wij adviseren architecten en interieurontwerpers en zijn dus op de hoogte van de laatste trends, zowel qua vloeren en interieurs als qua maatschappelijke ontwikkelingen. Je kunt alles uit onze ruime collectie combineren. Dat biedt ontwerpers veel vrijheid bij het creëren. Daar hebben ze onze ervaring en vakkennis bij nodig, dus we zijn echte teamplayers. Inzicht, service en begeleiding zijn vanzelfsprekend part of the deal bij LEOXX. FEEL FREE TO JOIN OUR TEAM.

Je nieuwe job: Inside sales medewerker. Je bent op en top een verkoopadviseur. Je onderhoudt makkelijk bestaande contacten en legt ook makkelijk nieuwe. Je weet als geen ander op basis van je ervaring, dat het meerdere stappen vraagt om te zorgen dat een klant ervoor kiest met jou te werken. Maar dit zie jij als een uitdaging. 

Je krijgt je eigen klantenbestand waarvoor je zelf geheel verantwoordelijk bent, van contact leggen tot het aanvragen en verwerken van de orders. Daarnaast ondersteun je met offertes en orders een buitendienst collega, die in dezelfde regio actief is maar verantwoordelijk voor andere klanten. Je doet je werk vooral intern, hebt daarvoor allerlei middelen tot je beschikking (waaronder social media) en weet deze ook effectief in te zetten.  

Binnen ons bedrijf zijn we continu aan het kijken hoe we onze klanten net weer een beetje beter van dienst kunnen zijn en we vragen je dan ook om hierin mee te denken, plannen uit te werken en te implementeren.

Waarom je dat zo goed kan: Je bent energiek, gedreven en neemt verantwoordelijkheid. Je hebt je als klantgerichte adviseur ‘nieuwe stijl’ op een binnendienst  bewezen. Misschien niet op het gebied van interieur, maar daar ben je wel gek op en je kan dit met passie verkopen. Je hebt een MBO opleiding/HBO denkniveau, gaat probleemoplossend te werk en herkent kansen. Klantgericht, zelfstandig, communicatief,  proactief en goed in prioriteiten stellen, daar herken jij jezelf volledig in.

En waarom het zo leuk is: In deze fulltime functie kun je enorm groeien. Op een relaxte werkplek met een team van gedreven collega’s. Je focus is nieuwe aanvragen dus je gaat veel meer creëren dan reageren. In de stijl die voor jou werkt. Je hebt je eigen klanten en beheert het hele proces tot aan de orderverwerking. Je succes bezorgt je een bonus bovenop je basissalaris. Je kunt meteen beginnen!

Je hebt het volgende in huis:

 • Ten minste 3 jaar ervaring in een functie als ‘regelneef’
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Minimaal een redelijke beheersing van de Engelse taal
 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Pragmatisch ingesteld, proactief en kan goed het overzicht bewaren
 • Voldoende ruimtelijk inzicht om plattegronden te kunnen lezen

Daarnaast is het fijn als je:

 • Ervaring hebt met “lezen” van technische tekeningen (DWG-bestanden)
 • Affiniteit hebt met interieur en design
 • Een woordje Duits spreekt
 • Kan werken met SAP Business One

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie in een platte organisatie waar ruimte is voor jouw inbreng
 • Een 38-urige werkweek met 25 vakantiedagen (40-urige werkweek met 12 dagen p.j. ATV behoort tot de mogelijkheden)
 • Een prima salaris, gebaseerd op je werkervaring en opleiding
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

Een assessment behoort bij de sollicitatieprocedure.

Echt iets voor jou? Stuur dan je brief & motivatie naar jeremy@leoxx.nl Of zorg op een creatieve manier dat wij contact opnemen met jou. Voel je vrij!

Heb je nog vragen? Daar weet Jeremy Pot wel antwoord op. Mail: jeremy@leoxx.nl of bel: 030-6351000.

 

lr_leoxx_060215_karinaalvarengafotografie-232_510.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact