Vacature sales representative 2tec2 (Randstad)

2tec2 is een internationale organisatie, actief in 33 landen en brengt als pionier in nieuwe technologieën een geweven vinyl vloeroplossing met toenemend nationaal én internationaal succes. Door jarenlange investeringen en promotie van onze innoverende vloeren zijn we met onze Nederlandse distributeur LEOXX gezamenlijk op zoek naar een Sales representative 2tec2(Randstad).

Over 2tec2

2tec2 staat voor innovatieve vloerbedekking in geweven vinyl. Dit Belgische merk is ontstaan uit de harmonie tussen traditioneel weven en het gebruik van hoogwaardige, eigentijdse materialen. Zo combineert 2tec2 als geen ander design met duurzaamheid: de looks van textiel met alle troeven van een synthetisch materiaal. Merken zoals Tripadvisor, Christian Dior, NH hotels, Longchamp en vele andere gebruiken 2tec2 als hun vloerbekleding.

2tec2 ontstond in 2005 binnen het familiebedrijf Le Tissage d’Arcade, specialist in de ontwikkeling en productie van exclusieve design- en luxetapijten voor de residentiële markt. Drijvende kracht achter het merk is de familie Dewitte. Anno 2012 telt het familiebedrijf ruim 100 medewerkers, met een hoofdkantoor en twee productievestigingen in Moeskroen, België.

Over LEOXX

LEOXX is een eigenzinnige organisatie gespecialiseerd in projectvloeren. Wij adviseren architecten en interieurontwerpers en zijn dus op de hoogte van de laatste trends, zowel qua vloeren en interieurs als qua maatschappelijke ontwikkeling. Wij bieden ontwerpers met onze brede vloerencollectie veel vrijheid bij het creëren van een omgeving waar mensen zich prettig voelen.

Je nieuwe job: Je vertegenwoordigt 2tec2 op de Nederlandse markt en bent verantwoordelijk voor de merkbeleving, verkoop en aftersales van 2tec2 in hoofdzakelijk de Randstad. Doordat Nederlandse (interieur)architect en interieurontwerpers al behoorlijk wat jaren bekend zijn met 2tec2, heb je een uitstekende uitgangspositie om het marktaandeel verder uit te bouwen.

Je krijgt maximale ondersteuning en opleiding vanuit LEOXX in Houten en 2tec2 in België. Je zult regelmatig in België aanwezig zijn en daar continu gevoed worden om 2tec2 optimaal uit te dragen. We faciliteren je marketingtechnisch maximaal en natuurlijk kun je met (potentiële) klanten altijd terecht bij LEOXX en de fabriek en showroom van 2tec2 in België.

Waarom jij dat zo goed kan? Je hebt passie voor architectuur, interieur en design. Je beschikt over een bovengemiddeld verkooptalent en bent meer dan gemotiveerd om als de sales rep. van 2tec2 een sterk merk te maken op de Nederlandse markt.

Jouw profiel:

  • Je denkt en werkt op HBO-niveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in B2B
  • Je bent een resultaatgerichte doorzetter die uitstekend kan pionieren en merken bouwen;
  • Je vindt de techniek achter het product en haar praktische eigenschappen interessant.

Waarom wij goed zijn voor jou: Op basis van je ervaring en leeftijd bieden we je voor deze fulltime functie een marktconform salaris met een variabele beloning bij sales on target en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, een mobiele telefoon en een iPad.

Echt iets voor jou? Stuur dan uiterlijk 26 november je cv & motivatie naar inspiratie@leoxx.nl. Heb je nog vragen? Daar weet Marc Treu wel antwoord op. Mail: marc@leoxx.nl of bel: 06 460 809 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Feel free to share

vacature-sales-representative-2tec2-leoxx.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact

X