Vacature stagiair marketing & communicatie

LEOXX is een eigenzinnige organisatie gespecialiseerd in projectvloeren, dus voor bedrijven, zorginstellingen en andere intensief gebruikte gebouwen. Daar komt heel wat meer bij kijken dan alleen wat mooi is. Zoals de akoestiek van een ruimte of de logistiek rond de oplevering. Wij adviseren architecten en interieurontwerpers en zijn dus op de hoogte van de laatste trends, zowel qua vloeren en interieurs als qua maatschappelijke ontwikkelingen. Je kunt alles uit onze ruime collectie combineren. Dat biedt ontwerpers veel vrijheid bij het creëren. Daar hebben ze onze ervaring en vakkennis bij nodig, dus we zijn echte teamplayers. Inzicht, service en begeleiding zijn vanzelfsprekend part of the deal bij LEOXX. FEEL FREE TO JOIN OUR TEAM.

Je werkzaamheden: Een stage op marketing gebied betekent werken aan de positionering van LEOXX. Zowel on- en offline onze FEEL FREE positionering uitrollen door o.a. de communicatie over en organisatie van events, beursdeelname, lancering van nieuwe collecties, optimaliseren van de website en vullen met de juiste content.

Waarom jij dat zo goed kan: Je bent leergierig en gek op design en interieurs. Je pakt zaken vlot en proactief aan en kan zelfstandig aan de slag. Je hebt MBO/HBO/WO niveau, volgt een opleiding op gebied van marketing / communicatie / media en bent voor voor 4 tot 5 dagen per week beschikbaar. 

Waarom het zo leuk is: Je geniet van een gedreven team collega’s op een relaxte werkplek. Je krijgt veel vrijheid, de mogelijkheid om veel te leren en een brede werkervaring op te doen. We belonen je inzet met een stagevergoeding.

Echt iets voor jou? Stuur dan je brief & motivatie naar vivian@leoxx.nl Of zorg op een creatieve manier dat wij contact opnemen met jou. Voel je vrij!

Heb je nog vragen? Daar weet Vivian Vugts wel antwoord op. Mail: vivian@leoxx.nl of bel: 06 535 299 73.

lr_leoxx_060215_karinaalvarengafotografie-232_510.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact