Polyamide tapijt

LEOXX heeft een brede collectie aan polyamide tapijten in eigentijdse dessins, gedurfde patronen en levendige kleuren. Kies uit de brede collectie de vloer die past binnen jouw interieurconcept. 

Bekijk de collectie en vraag kosteloos stalen aan »

Kenmerken van polyamide Tapijt

  • Gemakkelijk te reinigen
  • Brandvertragend
  • Antistatisch en elastisch
  • Look en stijl blijft lang behouden
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Goed voor het milieu, 100% recyclebaar

Polyamide tapijt en onderhoud

Polyamide tapijt is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden dankzij zijn zeer goede hygiënische, vuilafstotende eigenschappen.

Behoud van look en stijl

Dankzij de lichtechtheid van de garen blijft de stijl en de look van het polyamide tapijt lang behouden. Dit maakt polyamide de meest duurzame synthetische garen.

Polyamide tapijt en brandveiligheid

Polyamide tapijt heeft een brandvertragende werking, daardoor wordt de kans op het ontstaan van een brand beperkt. Mocht er desondanks brand ontstaan dan zorgt het tapijt ervoor dat de brand zich minder snel ontwikkelt, waardoor mensen de tijd hebben om het pand te verlaten.

Polyamide tapijt voor zware belasting

Polyamide tapijt is uitermate geschikt voor gebruik in kantoren, dankzij het maximaal herstellende vermogen van de garen. Polyamide tapijt blijft jarenlang mooi onder zware belasting van bureaustoelen met zwenkwielen. 

Vraag gratis een staal aan

Je kunt bij ons gratis en vrijblijvend één of meerdere stalen aanvragen. Wij zorgen dat ze binnen 24 uur bij jou op locatie zijn. Wanneer je een specifieke wens hebt raden wij je aan om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 030 635 10 00. 

Projectvloer nodig? Kom bij ons 'over de vloer'!

Leoxx is specialist op het gebied van projectvloeren voor kantoren, winkelpanden of andere projecten. Opdrachtgever, architect of projectleider? Laat je inspireren door onze collectie in ons creatieve centrum in Houten. Maak van tevoren een afspraak via 030 635 10 00 of info@leoxx.nl.

 

Feel free to share

bax-groot-3.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact