Flow Traders

Een snelgroeiend, internationaal handelshuis met Amsterdamse roots. Flow Traders, opgericht in 2004, is een zogenaamde ‘market maker’: een beurshandelaar die de handel in bepaalde effecten zoals aandelen of opties onderhoudt. Het bedrijf is met bijna 200 mensen vertegenwoordigd in de hoofdstad. Zij beschikken over een dealing room, een trading office, een lounge, een koffiebar, board rooms, kantoren en een gym.

Flow Traders is gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw INIT. Binnen de strikte ruimtelijke kaders van dat gebouw ontwierp Team V Architectuur een elegant, stoer en flexibel interieur dat eenvoudig door te trekken is naar eventuele uitbreidingen of verhuizingen. De werkomgeving is licht en transparant, maar ook technisch, functioneel en comfortabel.

VLOEIENDE LIJNEN

Team V liet de vele verschillende ruimtes en functies in het kantoor samensmelten met een ijzersterk sterk kleur- en vormconcept. Overal in de ruimte komen vloeiende lijnen en ronde hoeken terug. In de verlichting, de glazen wanden van de boardroom en vergaderruimtes, maar ook in het vaste meubilair, zoals de receptiebalie en het uitgiftemeubel in de food lounge.

Ook de vloerbedekking verbindt de verschillende ruimtes met elkaar, met een loper van verschillende roodgetinte vlakken. Om de vloeiende lijnen te benadrukken, is vooral gebruik gemaakt van rvs en wit en zwart corian, beide hoogwaardige en dus duurzame materialen.

PROJECTDETAILS

Ontwerp  Team V Architectuur
Stoffeerder  Kampschreur
Fotograaf  Ewout Huibers
Producten 2tec2 Eclipse, Plain-session 118 en speciale kleuren, Texture loop TT 158 en speciale kleuren en Royal touch 158

Feel free to share
 • Flow Traders
 • Feel free to order samples

  Aanvragen en versturen is kosteloos. De stalen worden binnen 24 uur geleverd.

  Feel free to order samplesVraag staal aan
 • Flow Traders
 • Feel free to contact

  Feel Free
  to contact

 • Flow Traders
 • Flow Traders
 • Flow Traders