Inbo Architecten

Inbo Architecten heeft voor een periode van 5 jaar haar intrek genomen in een oude school die op de lijst staat gesloopt te worden. Er is niet geprobeerd om het mooier te maken dan het is. Er zijn alleen aanpassingen gedaan om erin te kunnen werken. Alle oneffenheden zijn nog gewoon te zien. Passend bij deze setting is de vloer aangekleed met allerlei stukken resttapijt.

De klaslokalen op de tweede verdieping zijn werk- en vergaderruimtes. De ruimte op de eerste verdieping is een grote werkruimte met overlegplekken en bureaus. Alles wordt als het ware bijeen gehouden door de wijze waarop de tapijtdelen gelegd zijn.

Projectdetails

Ontwerp Inbo Architecten
Fotograaf Hans Morren  
Prodcuten Diverse stukken resttapijt
 

  • Inbo Architecten
  • Inbo Architecten
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Inbo Architecten
  • Inbo Architecten
  • Inbo Architecten
  • Inbo Architecten
  • Inbo Architecten
  • Inbo Architecten