LeasePlan Corporation

Voor het hoofdkantoor van LeasePlan Corporation op de Zuidas in Amsterdam ontwierp Studio Groen+Schild een licht en dynamisch kantoor. Een belangrijk uitgangspunt was contact, zowel met gasten als tussen medewerkers onderling. Om contact tussen de verschillende vloeren te faciliteren zijn op centrale punten verbindingen gemaakt tussen de 15e en 18e verdieping. Op de interne vides die hierbij ontstonden, zijn comfortabel ingerichte ontmoetingsplekken gemaakt. De werkruimten zijn open met verschillende soorten werkplekken. Medewerkers kunnen per moment de werkplek kiezen die het meest geschikt is voor hun werkzaamheden. 

Meer contact, minder contactgeluid

Open werkplekken vragen om extra aandacht voor de akoestiek, zeker met verhoogde computervloeren. LEOXX bood de ideale oplossing met ‘losleg’ vloeren uit de FleXX-collectie. Zelfs de harde PVC tegels van dit label zijn zeer dempend als het om contactgeluid gaat. Ze werden naadloos, dus zonder overgangsstrips of niveauverschil, gecombineerd met de tapijttegels Sand TT. In de uitgebreide collectie kon LEOXX precies de goede tinten vinden, passend in het lichte kleurenpallet van het interieur. 
 

Projectdetails:

Ontwerp Studio Groen+Schild
Stoffeerder De Kruijff Amsterdam
Fotograaf Mike Bink Fotografie
Producten Sand TT 910, FleXX Stone 2579

  • LeasePlan Corporation
  • LeasePlan Corporation
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • LeasePlan Corporation
  • LeasePlan Corporation
  • LeasePlan Corporation
  • LeasePlan Corporation
  • LeasePlan Corporation
  • LeasePlan Corporation
  • LeasePlan Corporation
  • LeasePlan Corporation