Vincent van Gogh

Op 2350 m2 vloeroppervlak werden 120 werkplekken gerealiseerd op basis van het nieuwe werken waarbij verbinden en ontmoeten centraal staat. Daarnaast uiteenlopende ruimten zoals behandelruimten, een werkcafé en een kapel annex vergaderruimte. Dat alles in het modern gerenoveerde Rijksmonument van de Vincent van Gogh stichting (www.vvgi.nl), de grootste GGZ-aanbieder van Noord- en Midden-Limburg. Innovatie en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij dit project, waarvoor LEOXX de vloeren verzorgde.
 

Moderne vloeren in een Rijksmonument

Samen met projectarchitect Judith Westgeest (Studio Kees Marcelis) creëerden we een open, eigentijdse werksfeer met oog voor de originele karakteristieken van het gebouw. Met de vele designmogelijkheden en vloeroplossingen binnen het LEOXX productenpalet ontwikkelden we een perfect afgestemd vloerplan. Zo maakten we onder meer gebruik van warme geweven vinyl vloeren (2tec2) en stoere gietvloeren (Caracterr).
 

PROJECTDETAILS:

Ontwerp Studio Kees Marcelis
Stoffeerder G&S Tilburg
Fotograaf Hans de Rooij Fotografie
Producten 2tec2 Moonrock, Caracterr Raw 564, Bouclé-twist 398, 248 en 408, Basic-match 388 en 778

 

 

  • Vincent van Gogh
  • Vincent van Gogh
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Vincent van Gogh
  • Vincent van Gogh
  • Vincent van Gogh
  • Vincent van Gogh
  • Vincent van Gogh
  • Vincent van Gogh