Trinseo

Het nieuwe research & development complex van Trinseo opende eind september 2017 zijn deuren. De specialist in plastics, latex en synthetisch rubber koos voor het interieur een huiselijke sfeer met veel groen en aandacht voor detail. LEOXX verzorgde de vloer: geweven kunststof in visgraatmotief.

Dat een specialist in plastics, latex en synthetisch rubber kiest voor een vloer van high tech materiaal zal niet verbazen. Maar hoe rijm je dat met de wens om een huiselijke sfeer te creëren? Dat was de uitdaging in Terneuzen. Het antwoord vonden we in de vloeren van het Belgische 2tec2, dat traditionele weeftechnieken toepast op synthetische materialen.

Visgraat

Dankzij de vertrouwde weeftechniek heeft 2tec2 de looks van textiel. En de voordelen van synthetisch: het is slijtvast, gemakkelijk in onderhoud, vlekbestendig en eenvoudig te plaatsen. Door de Flint in planken te snijden en in klassiek visgraat te leggen, werd de gewenste sfeer gecreëerd: high tech materiaal in huiselijk motief.

Ton Gijsberts van TON Projectstoffering B.V.: "Het was een waanzinnig werk om te maken. Visgraat in de lengte en breedte gesneden geeft een geweldig effect. Het eindresultaat is ontzettend mooi en de begeleiding en feedback van 2tec2 én LEOXX was een grote steun."

Het complex van Trinseo, gevestigd in het Maintenance Valuepark in Terneuzen, biedt ruimte aan 180 werknemers. Architectenbureau Broekbakema was verantwoordelijk voor het ontwerp van het interieur, het restaurant / multifunctionele ruimte en de indeling van de laboratoria.

Projectdetails:

Ontwerp BroekBakema
Projectinrichter Aarts & co
Stoffeerder TON projectstoffering B.V.
Fotograaf Tommy de Lange Fotografie
Producten 2tec2 Flint in lengte en breedte gesneden tot planken en in visgraat gelegd

 

Feel free to share
 • Trinseo
 • Feel free to order samples

  Aanvragen en versturen is kosteloos. De stalen worden binnen 24 uur geleverd.

  Feel free to order samplesVraag staal aan
 • Trinseo
 • Feel free to contact

  Feel Free
  to contact

 • Trinseo
 • Trinseo
 • Trinseo
 • Trinseo